علت وقوع سیل در شیراز چه بود؟

علت وقوع سیل در شیراز چه بود؟ به گزارش ام آی جی تی یك كارشناس حوزه مدیریت منابع آبی ضمن انتقاد از سوء مدیریت دستگاه شهرداری شیراز به دنبال سیلاب امروز اظهار داشت: مدیران پیشین شهرداری و معاونت عمرانی استانداری ها در دوره های مختلف باید پاسخگوی سوء مدیریت و سهل انگاری هایشان باشند.


داریوش مختاری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به علل وقوع سیل امروز دوشنبه در استان فارس اظهار نمود: در دهه ۶۰، تنگ الله اكبر در ابتدای شیراز و همجوار آثار باستانی دروازه قرآن، امكان هدایت سیلاب های بزرگ را فراهم می كرد. در دهه ۷۰، همزمان با طرح توسعه آرامگاه خواجوی كرمانی، این آبراهه بزرگ از آوارهای ساختمانی پر شد و این وضعیت امروز، خروجی همان اقدامات نسنجیده دستگاه شهرداری شیراز بوده است.
وی با تاكید به اینكه در سال ۱۳۸۶ هم چنین سیلابی البته با شدت كمتر در این استان تجربه شد، ابراز كرد: چنین رویه های نادرستی با توسعه شهرك سازی های غرب شیراز توسط دستگاه شهرداری شیراز در دستور كار است.
به گفته این كارشناس، مدیران پیشین شهرداری و معاونت عمرانی استانداری ها در دوره های مختلف باید پاسخگوی سوء مدیریت و سهل انگاری هایشان باشند و نباید دولت در این زمینه غافل باشد.
مختاری خاطرنشان كرد: وجه درآمدزایی و جذابیت مالی غیرمستقیم ناشی از پروژه های عمرانی شهری همراه با درآمدزایی ناشی از عوارض و سهم خدمات ساخت و سازهای مجتمع های تجاری، خدماتی و مسكونی چنان دستگاه شهرداری را قبضه كرده است كه عملاً مدیریت درست شهری را فراموش كرده اند.
به گزارش ام آی جی تی به نقل از ایسنا، جاری شدن امروز سیلاب در ورودی شیراز (دروازه قرآن) سبب صدمه رسیدن به بیشتر از ۲۰۰ خودروی عبوری شد. حسین درویشی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان فارس در رابطه تدابیر لحاظ شده برای مهار سیل اظهار داشت: آبگرفتگی در خیابان دروازه قرآن تا هفت تنان رخ داده است و هم اكنون شش تیم عملیاتی در محل حضور دارند و جست و جو و امدادرسانی ادامه دارد.



1398/01/06
13:14:31
5.0 / 5
4438
تگهای خبر: آب , خدمات , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

migtco.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز