معاون اول رییس جمهور در بازدید از مركز ملی راهبری شبكه برق ایران تاكید كرد

ضرورت استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان برای کاهش مصرف و جبران کمبود برق

ضرورت استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان برای کاهش مصرف و جبران کمبود برق ام آی جی تی: معاون اول رئیس جمهور از مرکز ملی راهبری شبکه برق ایران(دیسپاچینگ) بازدید کرد و از نزدیک در جریان نحوه کنترل و مدیریت شبکه برق کشور قرار گرفت.


به گزارش ام آی جی تی به نقل از ایسنا، دکتر محمد مخبر عصر امروز(پنجشنبه) با حضور در وزارت نیرو، ضمن اطلاع از میزان تولید، مصرف و صادرات برق کشور، از تلاش ها و اقدامات شبانه روزی کارکنان و دست اندرکاران صنعت برق کشور قدردانی کرد.
معاون اول رئیس جمهور با حضور در نشستی با حضور معاونین و مدیران ارشد وزارت نیرو، تامین آب و برق را از با اهمیت ترین و اساسی ترین خدمات برای مردم برشمرد و اضافه کرد: تمامی ابعاد زندگی مردم با آب و برق درگیر است و هیچ ساحتی از زندگی مردم نیست که متأثر از این خدمات نباشد.
دکتر مخبر با تاکید بر این که دولت برای تحقق اهداف وزارت نیرو تمامی حمایت ها و پشتیبانی های لازم را از این دستگاه اجرائی انجام خواهد داد، ابراز امیدواری کرد مجموعه وزارت نیرو بتواند فصل تابستان پیش رو را نیز به خوبی مدیریت کند تا شاهد خاموشی نباشیم.
معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: وزارت نیرو دستگاهی خوشنام در جامعه است که امیدوار هستم بتواند با توسعه خدمات این جایگاه را استمرار و ارتقا بخشد.
دکتر مخبر با اشاره به نامگذاری سال جدید از طرف مقام معظم رهبری تحت عنوان «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرینی» گفت: وزارت نیرو می تواند بمنظور جامه عمل پوشاندن به شعار سال جدید ضمن هماهنگی با وزارت صمت و کارخانه های تولید لوازم برقی، فراخوانی را جهت همکاری و مشارکت شرکت های دانش بنیان منتشر کند تا با بهره گیری از دانش و ظرفیت شرکت های دانش بنیان گامی مهم در کاهش مصرف و جبران کمبود برق برداشته شود.
وی افزود: همین طور وزارت نیرو می تواند با وزارت جهاد کشاورزی در حوزه تغییر الگوی کشت همکاری مناسبی داشته باشد.
دکتر مخبر از وزیر نیرو خواست یک بسته پیشنهادی جامع برای رفع مسائل و توسعه خدمات صنعت آب و برق کشور با برنامه زمان بندی و اعتبار مشخص تدوین و آنرا به جلسه هیئت وزیران عرضه نماید تا با تصویب این بسته پیشنهادی، مسایل و موانع پیش روی صنعت آب و برق مرتفع شود.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه به موضوع انتقال آب از دریا نیز اشاره و اشاره کرد: ایران کشوری است که در شمال و جنوب آن دریا واقع شده ولی در مرکز از مسئله خشکی رنج می برد، وزارت نیرو با پیگیری برنامه های انتقال آب از دریا می تواند یک یادگاری باارزش در این دوره از خود برجای بگذارد.
دکتر مخبر اضافه کرد: اقتصاد دریامحور نیز یکی از زمینه های اشتغال آفرین و پردرآمد است که اگر به خوبی به آن پرداخته شود می تواند به اداره کشور از محل درآمدهای اقتصاد دریامحور کمک نماید.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به وجود آب های ژرف در اعماق زمین، اضافه کرد: این یک موهبت الهی است که در مناطق خشک و کویری کشورمان به طور معمول آب ژرف وجود دارد و بسیار عالی است که در این خصوص توجه کافی صورت بگیرد.
در این نشست وزیر نیرو نیز گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه های در دست اجرا ارائه کرد و اظهار داشت: در صنعت برق از شبکه گسترده ای در کشور برخوردار هستیم که از نظر پوشش در سطح جهان بی نظیر است و جمعیت شهرها را بصورت صد در صد و جمعیت روستاها را تا بیش از ۹۹ درصد تحت پوشش قرار داده است.
وی ادامه داد: ظرفیت نیروگاه های کشور از هفت هزار مگاوات در زمان شروع انقلاب اسلامی به بالای ۸۵ هزار مگاوات رسیده و امروز نه فقط در راه اندازی نیروگاه خودکفا شده ایم بلکه ظرفیت های فراوانی برای صادرات داریم به شکلی که سهم صنعت آب و برق بیش از ۵۰ درصد صادرات خدمات فنی مهندسی کشور را شامل می شود.
در ادامه این جلسه معاونین و مدیران ارشد وزارت نیرو گزارش هایی را در زمینه فعالیت خود ارائه کردند و به تشریح برخی چالش ها و پیشنهادات برای توسعه صنعت آب و برق کشور پرداختند.




منبع:

1401/01/27
08:49:37
0.0 / 5
709
تگهای خبر: آب , تولید , خدمات , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

migtco.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز