نماینده مردم اهواز در مجلس:

پیش بینی انتقال سیلاب به بخش عراقی هورالعظیم صورت نگرفت

پیش بینی انتقال سیلاب به بخش عراقی هورالعظیم صورت نگرفت به گزارش ام آی جی تی نماینده مردم اهواز در مجلس اظهار داشت: پیش بینی لازم برای انتقال آب سیلاب به سمت تالاب هورالعظیم در بخش عراقی صورت نگرفت.



به گزارش ام آی جی تی به نقل از مهر، علی ساری شامگاه چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران خوزستان كه در جهت بررسی خسارت های ناشی از سیل در این استان برگزار شد، عنوان كرد: مسئولان استانی و كشوری با حضور در مناطق بحران زده نشان دادند كه اگر همه در كنار هم باشند می توانند در چنین شرایط سختی هم اقدامات خوبی انجام دهند.
وی اضافه كرد: در شهرستان حمیدیه و در قسمتی كه رودخانه گرفتار شكاف شده است باید از سیفون استفاده گردد و هزینه چنین پروژه ای هم تنها چهار تا پنج میلیارد تومان است. با نبود چنین سازه ای آب در این منطقه به هدر می رود. همینطور یك سئوال دیگر در این خصوص وجود دارد كه به چه علت امكان جا به جایی دبی در ناحیه دریچه سه و چهار تالاب هورالعظیم كه در حریم شركت متن است، وجود ندارد؟
نماینده اهواز، باوی، كارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی افرود: لایروبی رودخانه در محل ریزش به تالاب هورالعظیم را می توان با امكانات موجود به انجام رساند؛ از جانب دیگر هم پیش بینی لازم برای باز كردن آب به سمت عراق كه باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.
وی در مورد خسارت كشاورزانی كه در منطقه صدمه دیدند اظهار داشت: خسارات ناشی از سیل سال ۹۵ هنوز به كشاورزان پرداخت نشده است؛ در این خصوص باید برنامه ریزی منسجمی صورت بگیرد.
ساری همینطور با گلایه از حذف بخشی از بودجه ریزگرد افزود: در این بین حتی ۲۵۰ میلیون دلار از بودجه استان حذف شد كه انتظار داریم دولت كمك های لازم را داشته باشد و بهانه هایی مثل اینكه بودجه صندوق توسعه ملی در اختیار مقام معظم رهبری است را برای ما اعلام نكنند.
اگر باران باشد سیلاب داریم و اگر نباشد ریزگرد
جواد كاظم نسب الباجی دیگر نماینده اهواز، باوی، كارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست عنوان كرد: درصورتی كه باران در استان ببارد با معضل سیلاب مواجه هستیم و در صورتیكه باران نباشد، ریزگرد خواهیم داشت؛ زیرساخت ها در این خصوص باید تقویت شوند.
وی اضافه كرد: هزار هكتار از اراضی حاشیه رودخانه دز تخریب نشده اما اغلب لودر و بولدوزهای اعزامی به مناطق خراب هستند؛ مدیران باید همت بیشتری داشته باشند كه یا وسایل سالم اعزام كنند و یا اینكه اعتبار پرداخت كنند كه ما از بخش خصوصی تجهیزات بگیریم.
نماینده اهواز، باوی، كارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان كرد: مزارع حاشیه رودخانه دز هنوز هم در خطر هستند و حتی امكان دارد اهالی با مشكل مواجه شوند.

1397/11/11
21:14:05
5.0 / 5
4359
تگهای خبر: آب , شركت , كشور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

migtco.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز