آرشیو مطالب : صفحه ی ۱۷۸

هشدارهایی كه شنیده نشدند!

از دست رفتن حد آستانه تحمل زمین شناسی در جاده چالوس

ام آی جی تی: به اعتقاد کارشناسان حوزه بحران های طبیعی، رانش زمینی که در جاده چالوس از ۱۹ اسفند شاهد بودیم، رخدادی است که هشدارهای آن از سال ۹۶ داده شده است و بار ترافیکی بوجود آمده روی این جاده و قرار گرفتن آن در نزدیکی سد سیاه بیشه و نیروگاه های برقابی منجر به پدیده رانش زمین شد و با شرایط بوجود آمده و در صورت بی توجهی بیشتر در سالهای آینده شاهد تشدید این پدیده ها بخصوص در ۳ استان شمالی کشور خواهیم بود.

داده های آبی كشور نشان می دهد؛

کاهش ۱۷ درصدی ذخایر آبی نسبت به سال قبل

ام آی جی تی: داده های آب کشور نشان میدهد با سپری شدن 171 روز از سال آبی تا 21 اسفندماه (سال آبی 1401-1400) مجموع حجم ذخایر آب در مخازن سدهای کشور، نسبت به زمان مشابه سال آبی گذشته 17 درصد کاهش داشته است.

دیرعامل شركت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران اعلام كرد؛

رکوردشکنی در صنعت انتقال نفت و فرآورده های نفتی

به گزارش ام آی جی تی مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از رکوردزنی صنعت انتقال در سال ۱۴۰۰ و انتقال حدود ۶۸ میلیارد لیتر نفت خام و ۶۰.۵ میلیارد لیتر فرآورده خبرداد.

یادداشت

استفاده مجدد از پساب راهکار مقابله با بحران آب

به گزارش ام آی جی تی یک دانشجوی دکتری مهندسی عمران محیط زیست در یادداشتی ضمن اشاره به این که امروزه بحران آب به معضلی بزرگ برای کشورها تبدیل گشته است، استفاده مجدد از پساب را راهکاری مهم برای مقابله با این بحران دانست و تصریح کرد که نیاز است مطالعات جامعی در این خصوص صورت گیرد تا تفاوت ارزش اقتصادی آب بازیافت شده بین صنایع مختلف مشخص شود.

وزیر كشور تشریح كرد؛

سد معشوره پروژه جدی دولت می باشد

به گزارش ام آی جی تی وزیر کشور با تکیه بر این که سد معشوره جزو موضوعات جدی و در دستور کار دولت می باشد، اظهار داشت: ظرفیت پرورش آبزیان در سد سیمره ارتقاء می یابد.

MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی