بهترین اتفاق درباره مرگ زغال سنگ

بهترین اتفاق درباره مرگ زغال سنگ ام آی جی تی: بررسی ها نشان میدهد كنار گذاشتن استفاده از زغال سنگ علاوه بر كاهش انتشار گازهای گلخانه ای، به صرفه جویی در مصرف میلیاردها گالن آب منجر می شود.



به گزارش ام آی جی تی به نقل از ایسنا، مطالعات جدید دانشگاه دوك نشان داده است اگر نیروگاه های زغال سوز در آمریكا از گاز طبیعی استفاده كنند، صرفه جویی سالانه آب می تواند به ۱۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد گالن یا معادل ۲۶۰ درصد از مصرف صنعتی سالانه آب برسد.

كنار گذاشتن زغال سنگ مصرف آب در حفاری نفت شیل را جبران كرده و از فشار روی این روش جنجالی استخراج نفت خواهد كاست. در واقع حفاری به روش شكاف هیدرولیكی بوده كه به فراوانی عرضه گاز منجر شده و زمینه را برای زوال زغال سنگ فراهم نموده است.

گاز طبیعی در سال ۲۰۱۵ بعنوان بزرگترین منبع تولید نیرو از زغال سنگ پیش افتاد و در سال ۲۰۱۸ حدود ۳۵.۱ درصد در سبد تولید برق آمریكا سهم داشت در صورتیكه سهم زغال سنگ ۲۷.۴ درصد بود.

نیروهای تجدیدپذیر به خصوص نیروی خورشیدی و بادی در مقیاس بزرگ تولید نیرو در سال های اخیر محبوبیت فزاینده ای پیدا كرده و سهم بیش تری را از زغال سنگ در تولید برق آمریكا گرفته اند.

اگر این روندها تا سال ۲۰۳۰ ادامه پیدا كند، آمریكا تا سال ۲۰۳۰ هر سال ۴۸۳ میلیارد متر مكعب در مصرف آب صرفه جویی خواهدنمود و این اتفاق از فشار روی صنعت نفت شیل كه طی یك دهه گذشته مصرف آب در آن افزایش پیدا كرده است، كم می كند.

یك مطالعه دیگر كه سال قبل در دانشگاه دوك انجام گرفت، نشان داد میزان مصرف آب به ازای هر چاه در فاصله سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶ در تمامی مناطق بزرگ نفت و گاز شیل آمریكا به ۷۷۰ درصد افزایش پیدا كرده است.

با وجود این حقیقت كه میزان مصرف آب در معدنكاری زغال سنگ و شكاف هیدرولیكی مشابه است اما نیروگاه های زغال سوز برای خنك شدن نسبت به نیروگاه های گازسوز، آب بیشتری مصرف می كنند.

طبق آمار اداره اطلاعات انرژی آمریكا، مصرف آب توسط نیروگاه های برق آمریكایی در سال های اخیر كاهش پیدا كرده كه عموما به سبب افت سهم زغال سنگ در تولید برق از ۳۹ درصد در سال ۲۰۱۴ به ۳۰ درصد در سال ۲۰۱۷ و افزایش سهم گاز طبیعی از ۲۷ به ۳۲ درصد بوده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، اداره اطلاعات انرژی آمریكا برآورد كرده كه در آوریل سال ۲۰۱۹ برای اولین بار تجدیدپذیرها نسبت به زغال سنگ سهم بزرگتری در تولید ماهانه برق این كشور داشتند. این دستاورد تاریخی منعكس كننده عوامل فصلی و روندهای بلندمدت مانند كاهش زغال سنگ و رشد تجدیدپذیرها بوده است.




1398/08/05
22:08:57
5.0 / 5
4231
تگهای خبر: آب , انرژی , تولید , حفاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

migtco.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز