هدف گذاری تبدیل ۱۰ میلیارد دلار واردات به ساخت داخل
به گزارش ام آی جی تی وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: برمبنای برنامه ریزی ها، 10 میلیارد دلار از واردات كالاهای مختلف را به ساخت داخل تبدیل خواهیم كرد.
به گزارش ام آی جی تی به نقل از ایسنا، رضا رحمانی امروز در مراسم امضای تفاهم نامه تولید كك اسفنجی و سوزنی در پالایشگاه های بندرعباس و امام خمینی شازند، با تاكید بر اینكه امضای این تفاهم نامه در واقع جلوه دیگری از سال رونق تولید را متجلی می سازد، اظهار نمود: امسال در حوزه وزارت صنعت، برمبنای برنامه ای كه ابتدای سال تدوین شد و به تایید رئیس جمهوری رسید، بر پایه رونق تولید اقدام های مختلفی انجام شد.
رحمانی با اشاره به این كه برنامه رونق تولید در وزارت صنعت شامل هفت محور است، اظهار داشت: اولین اولویت، تعمیق ساخت داخل بود كه ۱۰ برنامه را دربرمی گیرد و از آن بعنوان نهضت ساخت داخل یاد می شود.
وی با بیان این كه لازم بود در گام نخست تولید موجود را حفظ نماییم، اضافه كرد: بر این اساس به جز دو حوزه تولید آلومینیوم و خودرو كه میزان تولید آنها كاهشی بوده، در سایر صنایع با افزایش تولید روبرو شدیم.
او با بیان این كه امسال در سایر گروه ها همچون دارو با ۳۱ درصد، پوشاك ۲۰ درصد، مواد غذایی ۱۵ درصد افزایش تولید مواجه بوده ایم، اشاره كرد: لایه بعدی در رونق تولید احیای ظرفیت های خالی واحدهای تولیدی است.
وزیر صنعت اضافه كرد: در حوزه طرح های نیمه تمام نیز اقدامات خوبی انجام شده همین طور به رونق تولید و ساخت داخل نیز توجه شده است.
وی با تاكید بر این كه برای داخلی سازی ۲.۴ میلیارد دلار از اقلام معدنی كه تا قبل از این وارد كشور می شد، برنامه ریزی شده است، اظهار داشت: آمارهای امسال نشان میدهد كه در تولید لاستیك سنگین، از ۳۰ درصد توان داخلی به ۵۵ درصد رسیده ایم و در تولید چادر مشكی نیز اگر برنامه ریزی ها درست پیش برود بیشتر از نیاز داخل تولید خواهیم كرد.
عبور از از رقم داخلی سازی یك میلیارد دلاری
رحمانی اشاره كرد: در حوزه ساخت داخل از رقم داخلی سازی یك میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار عبور كردیم.
همین طور وزیر صنعت، معدن و تجارت در جمع خبرنگاران با اشاره به اینكه ظرفیت صنایع معدنی ایران ۲۲ میلیارد دلار است، اظهار داشت: در بخش های مختلف مانند فولاد، مس و آلومینیوم نیز ظرفیت های زیاد در كشور وجود دارد.
رحمانی با بیان این كه كشور سالانه ۵۰۰ میلیون دلار كك اسفنجی و الكترود وارد می كند، اظهار نمود: اجرای تفاهم نامه امروز سبب می شود كه در تولید كك به خودكفایی برسیم.
وی با تاكید بر اینكه پژوهشگاه صنعت نفت توانسته فناوری تولید كك اسفنجی و سوزنی را بومی سازی كند، اشاره كرد: اجرای این تفاهم نامه سبب می شود تا تولید داخل رونق گیرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار نمود: ساخت كك اسفنجی و سوزنی، واحدهای پایین دستی را فعال می كند و تاثیر خوبی در اقصاد ملی خواهد داشت. همین طور در صنایع راهبردی مانند فولاد و آلومینیوم گلوگاه این مساله بود.
منبع: ام آی جی تی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب