توسط محققان كشور عرضه شد

پوشش هایی برای حفاظت از پره توربین های صنعتی و نیروگاهی

پوشش هایی برای حفاظت از پره توربین های صنعتی و نیروگاهی ام آی جی تی: یكی از شركت های دانش بنیان موفق به عرضه پوشش های پایه آلومینایدی برای حفاظت از پره های توربین گاز هوایی، صنعتی و نیروگاهی به بازار شد.


به گزارش ام آی جی تی به نقل از ایسنا، كوروش شیروانی جوزدانی، مدیر عامل این شركت دانش بنیان در این زمینه اظهار داشت: محصول پوشش های پایه آلومینایدی در حفاظت از پره های توربین گاز هوایی، صنعتی و نیروگاهی به كار می آید. این محصول از نظر تركیب شیمیایی به چهار دسته "آلومیناید ساده"، "سیلیسیم آلومیناید"، "كروم آلومیناید" و "پلاتین آلومیناید" تقسیم می شود.
وی با اعلان اینكه هم اكنون تمركز شركت بر تامین نیاز داخلی است، اضافه كرد: باتوجه به نوسانات ارزی و تحریم و همین طور مشكلات بعدی برای واردات این محصول و محصولات مشابه، تامین آن برای واحدهای صنعتی بسیار مشكل شد، ولی محصولی كه ما تولید كردیم ۵۰ درصد قیمت نمونه مشابه خارجی ارائه شد و این امر سبب شد تا بتوانیم بازار این محصول را در كشور به دست بیاوریم.




منبع:

1399/01/31
22:11:25
5.0 / 5
3185
تگهای خبر: تحریم , توربین , تولید , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

سایت ام آی جی تی یک منبع ارزشمند برای علاقه‌مندان به حوزه انرژی، اقتصاد و نفت و گاز است، که با ارائه اطلاعات دقیق، تحلیل‌های به روز و پوشش گسترده موضوعات مرتبط، به کاربران کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از مسائل مربوط به انرژی داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌های خود در این زمینه، موفق‌تر عمل کنند
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

MIGT
migtco.ir 1397-1404 - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز

MIGT: دروازه‌ای به سوی دنیای انرژی، از نفت و گاز و سوخت فسیلی تا انرژی‌های تجدیدپذیر و فناوری‌های نوین، همراه با تحلیل‌های دقیق و اخبار به روز