امارات خواهان پایبندی كامل به توافق اوپك پلاس شد

امارات خواهان پایبندی كامل به توافق اوپك پلاس شد وزیر انرژی امارات متحده عربی قبل از هرگونه تغییری در توافق كاهش تولید اوپك پلاس، بر اهمیت پایبندی كامل همه اعضا به این توافق تاكید كرد.



به گزارش ام آی جی تی به نقل از رویترز، یک منبع اوپک پلاس اظهار داشت: سهیل المزروعی، وزیر انرژی امارات متحده عربی روز سه شنبه (۲۷ آبان ماه) در نشست غیرعلنی کمیته مشترک وزارتی نظارت بر توافق اوپک و غیراوپک (JMMC) اعلام نمود که همه اعضا باید قبل از هرگونه توافقی درباره تغییر یا تمدید توافق کنونی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک پلاس) به سهمیه کاهش تولید خود به صورت کامل پایبند باشند.
اوپک و متحدانش در حال بررسی تمدید کاهش تولید کنونی نفت خود برای سه یا ۶ ماه هستند. کاهش تولید کنونی اوپک پلاس ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه در روز است.
براساس توافق این ائتلاف، مقرر است کاهش تولید کنونی اوپک پلاس از ماه ژانویه حدود ۲ میلیون بشکه در روز تسهیل شود.


منبع:

1399/08/28
21:24:54
5.0 / 5
1254
تگهای خبر: آب , انرژی , اوپك , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

سایت ام آی جی تی یک منبع ارزشمند برای علاقه‌مندان به حوزه انرژی، اقتصاد و نفت و گاز است، که با ارائه اطلاعات دقیق، تحلیل‌های به روز و پوشش گسترده موضوعات مرتبط، به کاربران کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از مسائل مربوط به انرژی داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌های خود در این زمینه، موفق‌تر عمل کنند
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

MIGT
migtco.ir 1397-1404 - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز

MIGT: دروازه‌ای به سوی دنیای انرژی، از نفت و گاز و سوخت فسیلی تا انرژی‌های تجدیدپذیر و فناوری‌های نوین، همراه با تحلیل‌های دقیق و اخبار به روز