قرنطینه چین ترمز صعود نفت را كشید

قرنطینه چین ترمز صعود نفت را كشید ام آی جی تی: بهای معاملات نفت روز جمعه تحت تاثیر موج جدید شیوع ویروس کرونا در چین که دورنمای تقاضا برای انرژی را مبهم کرد، بیش از دو درصد کاهش پیدا کرد.



به گزارش ام آی جی تی به نقل از ایسنا، بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت برای تحویل در فوریه یک دلار و ۲۱ سنت معادل ۲.۳ درصد کم شد و در ۵۲ دلار و ۳۶ سنت در هر بشکه بسته شد.

بهای معاملات نفت برنت یک دلار و ۳۲ سنت معادل ۲.۳ درصد کم شد و در ۵۵ دلار و ۱۰ سنت در هر بشکه بسته شد.

هر دو شاخص که اوایل هفته به بالاترین حد در حدود یک سال اخیر صعود کرده بودند، اولین کاهش هفتگی خود در سه هفته اخیر را به ثبت رساندند و نفت برنت ۱.۶ درصد و نفت آمریکا حدود ۰.۴ درصد کاهش هفتگی داشت.

در حالی که تولیدکنندگان با چالشهایی برای متعادل کردن عرضه و تقاضا در مواجهه با قرنطینه های سخت گیرانه و عرضه همزمان واکسنهای کووید ۱۹ مواجهند، قراردادهای مالی تحت تاثیر صعود بازارهای سهام و دلار ضعیفتر رونق گرفته بودند. اما این عوامل مثبت روز جمعه وضعیت متفاوتی پیدا کردند و دلار صعودی شد و چین تدابیر قرنطینه را تشدید کرد.

بسته کمک کرونائی دو تریلیون دلاری که از طرف جو بایدن، رئیس جمهور منتخب آمریکا رونمایی شده است ممکنست تقاضا برای نفت را در این کشور که بزرگترین مصرف کننده نفت جهان است تقویت کند اما مفسرین می گویند ممکنست این اقدام برای تحرک بخشیدن به تقاضا کافی نباشد.

واردات نفت چین در سال ۲۰۲۰ به میزان ۷.۳ درصد رشد داشت و رکورد بالایی محموله در دو سه ماهه که پالایشگاههای چینی از قیمتهای پایین برای ذخیره سازی نفت بهره برداری کرده بودند، وارد شده بود. اما چین روز جمعه بالاترین آمار روزانه مبتلاشدن به کووید ۱۹ در بیش از ۱۰ ماه گذشته را گزارش کرد و با گزارش اولین مرگ بر اثر مبتلاشدن به ویروس کرونا از ماه مه تاکنون، بیش از ۲۸ میلیون نفر به قرنطینه رفتند.

بیورنار تونهاگن از شرکت تحقیقاتی ریستاد انرژی در این زمینه اظهار داشت: شیوع ویروس کرونا باردیگر در مرکز توجهات قرار گرفته و معامله گران درباب مدت طولانی قرنطینه اروپایی و محدودیتهای جدید در چین نگرانی فزاینده ای پیدا کرده اند.

در این بین، گزارش شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز نشان داد شمار دکلهای حفاری نفت و گاز طبیعی آمریکا هفته گذشته برای هشتمین هفته متوالی تحت تاثیر بهبود قیمتهای نفت، رشد کرده است.

بر اساس گزارش رویترز، با وجود رشد شمار دکلهای در ماههای اخیر، شمار آنها همچنان ۴۲۳ حلقه معادل ۵۳ درصد کمتر از زمان مشابه سال قبل است. شمار دکلهای حفاری نفت آمریکا هفته گذشته ۱۲ حلقه افزایش یافت و به ۲۸۷ حلقه رسید که بالاترین میزان از ماه مه بود. شمار دکلهای حفاری گاز طبیعی هم با یک حلقه افزایش، به ۸۵ حلقه رسید که بالاترین میزان از آوریل بود.





منبع:

1399/10/27
18:45:22
0.0 / 5
1043
تگهای خبر: انرژی , پالایشگاه , تولید , حفاری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

migtco.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز