رفع اشكال گلوگاهی فناوری تصفیه آب با فناوری بومی

رفع اشكال گلوگاهی فناوری تصفیه آب با فناوری بومی ام آی جی تی: معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری از راه اندازی کارخانه تولید فیلتر روش اسمز معکوس یا RO برای تصفیه آب با فناوری بومی آگاهی داد.


به گزارش ام آی جی تی به نقل از ایسنا سورنا ستاری امروز در حاشیه مراسم رونمایی از طرح های فناورانه حوزه آب در جمع خبرنگاران توسعه شرکت های دانش بنیان را از برنامه های جدی معاونت علمی دانست و اضافه کرد: ما باید شرکت هایی را داشته باشیم که بتوانند در مقیاس های بین المللی و حوزه های مختلف فعالیت کنند.
وی افزود: در هر حوزه ای که تعداد شرکت های دانش بنیان کم است و یا اثرپذیری آنها محدود است، همان حوزه هایی هستند که ما معمولا به سبب تحریم با مشکلات جدی مواجه هستیم.
ستاری حوزه آب را یکی از بخش های دارای چالش های زیادی دانست و تصریح کرد: ما مشکلات جدی در زمینه آب داریم و تعداد شرکت های دانش بنیان این حوزه محدود است و یکی از پیگیری های معاونت علمی این است که بخش خصوصی را دراین زمینه فعال نماییم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با تاکید بر این که ایران اکوسیستم خاص دارد، اظهار نمود: کمتر کشوری در دنیا همانند ایران به سبب شرایط آب و هوایی و جغرافیایی با چالش در زمینه آب مواجه می باشد، بدین جهت لازم است فناوری های بومی خودمان را در این عرصه توسعه دهیم.
وی با اشاره به دستاوردهای پژوهشگران کشور در حوزه های شیرین سازی آب، اظهار داشت: این روش به نظر من جزو روش های بسیار نوآورانه در سطح دنیا است که در حذف آلاینده ها و شیرین سازی تاثیرگذاری بالایی داشته است.
سناری با اشاره به نقشه راه برای توسعه شرکتها در این عرصه تصریح کرد: در زمینه آب بیش از ۲۰۰ شرکت فعال گردیده است و در این راه ترکیبی از فناوری های قدیمی و جدید رخ داده است.
وی نمونه آنرا سامانه های RO دانست که در ایران و سایر کشورها کاربردی شده است و افزود: تامین فیلترهای آب یکی از بخش های این سامانه است که به زودی یکی از شرکتها کارخانه تولید آنرا که با فناوری بومی تولید شده است، راه اندازی خواهد کرد؛ ضمن آنکه تکنولوژی های جدیدی در حوزه حذف آلاینده ها در کشور توسعه یافته است که نمونه هایی از آن در این مراسم ارائه شد.




منبع:

1400/03/23
10:00:51
0.0 / 5
988
تگهای خبر: آب , تحریم , تولید , راه اندازی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

سایت ام آی جی تی یک منبع ارزشمند برای علاقه‌مندان به حوزه انرژی، اقتصاد و نفت و گاز است، که با ارائه اطلاعات دقیق، تحلیل‌های به روز و پوشش گسترده موضوعات مرتبط، به کاربران کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از مسائل مربوط به انرژی داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌های خود در این زمینه، موفق‌تر عمل کنند
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

MIGT
migtco.ir 1397-1404 - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز

MIGT: دروازه‌ای به سوی دنیای انرژی، از نفت و گاز و سوخت فسیلی تا انرژی‌های تجدیدپذیر و فناوری‌های نوین، همراه با تحلیل‌های دقیق و اخبار به روز