آبفای استان تهران؛

استفاده از آب آشامیدنی برای آبیاری فضای سبز تهران ممنوع گردید

استفاده از آب آشامیدنی برای آبیاری فضای سبز تهران ممنوع گردید به گزارش ام آی جی تی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران اظهار داشت: اجازه آبیاری فضای سبز به شهرداری مناطق 22گانه تهران و شهرستان های استان را نخواهیم داد.


به گزارش ام آی جی تی به نقل از وزارت نیرو، محمدرضا بختیاری اضافه کرد: شهرداری هایی که از آب آشامیدنی برای آبیاری استفاده کنند؛ دستور قطع آب آن اداره را صادر می نماییم. برمبنای تفاهم نامه همکاری میان وزارت نیرو و شهرداری تهران میزان استفاده از منابع آب های زیرزمینی برای آبیاری فضای سبز در تهران تا سال ۱۴۱۰ به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند و منبع اصلی تامین آبیاری تهران پساب تصفیه خانه های فاضلاب خواهد بود. بختیاری با اشاره به کسری ۳۶۰ میلیون مترمکعبی منابع آبی پایتخت نسبت به سال پیش اضافه کرد: امسال تابستان سختی پیش رو داریم و با وجود کاهش شدید ذخایر آبی به هیچ عنوان قطع آب و جیره بندی در استان را نخواهیم داشت اما با مشترکان پرمصرف و بد مصرف برخورد خواهد شد. بگفته مدیرعامل آبفای استان تهران تا حالا به مشترکان پرمصرف همچون صاحبان ویلاها، واحدهای صنعتی و خانگی اخطارهای جدی داده شده است.


منبع:

1400/04/12
17:07:53
0.0 / 5
1190
تگهای خبر: آب , شركت , صنعت , مشترك
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

سایت ام آی جی تی یک منبع ارزشمند برای علاقه‌مندان به حوزه انرژی، اقتصاد و نفت و گاز است، که با ارائه اطلاعات دقیق، تحلیل‌های به روز و پوشش گسترده موضوعات مرتبط، به کاربران کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از مسائل مربوط به انرژی داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌های خود در این زمینه، موفق‌تر عمل کنند
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

MIGT
migtco.ir 1397-1404 - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز

MIGT: دروازه‌ای به سوی دنیای انرژی، از نفت و گاز و سوخت فسیلی تا انرژی‌های تجدیدپذیر و فناوری‌های نوین، همراه با تحلیل‌های دقیق و اخبار به روز