ایران نیروگاه ۴۰۰ کیلوواتی برق در ترکمنستان راه اندازی می کند

ایران نیروگاه ۴۰۰ کیلوواتی برق در ترکمنستان راه اندازی می کند ام آی جی تی: وزیرامورخارجه ترکمنستان از راه اندازی نیروگاه 400 کیلوواتی برق در نزدیکی مرز سرخس از طرف پیمانکاران ایران در شهر ماری ترکمنستان آگاهی داد.



به گزارش ام آی جی تی به نقل از مهر، رشید مردوف در اختتامیه شانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری ایران ایران و ترکمنستان با اعلان اینکه دو روز است که برای این اجلاس به تهران آمده ایم اظهار داشت: در این سفر چند ملاقات داشتیم که هدف از آنها توسعه و گسترش روابط بین در زمینه های انرژی، راه آهن و علمی- آموزشی است که به نتایج خوبی دست یافتیم.
وی اظهار داشت: روز گذشته با رییس جمهور ایران دیداری داشتیم. همین طور با آقای قاسمی جلسات مختلفی در موضوعات مختلف برگزار کردیم که در چند مورد به نتایج قطعی رسیدیم. در مواردی هم قرار شد جهت بررسی بیشتر به جلسات آینده موکول گردد.
وزیرامورخارجه ترکمنستان اظهار نمود: ما آماده همکاری هستیم و امیدواریم روابط گسترش یابد. یکی از با اهمیت ترین توافقات امروز ما راه اندازی خط تولید نیروگاه برق ۴۰۰ کیلوواتی در شهر مرزی ماری در نزدیکی سرخس توسط پیمانکاران ایرانی ساخت شود و برق آن به ایران صادر شود. از دیگر موارد توافقتنامه امروز، سرعت بخشیدن به حمل کالا در بخش های جاده ای و ریلی شامل مرزهای سرخس، اینچه برون و لطف آباد بود. همین طور توافق شد تا برای ترانزیت کالاهای ترکمنستان از مسیر ایران منطقه ای در بندر شهید رجایی برای ترکمنستان در نظر گرفته شود.
وی به توافقنامه در بخش آموزش اشاره نمود و اظهار داشت: همین طور در زمینه سلامت و درمان توافقنامه ای از سال ۲۰۱۵ وجود داشت که آنرا بازبینی کردیم که شامل همکاری ها در بخش سلامت، درمان و تجربیات علمی- آموزشی و درمانی است.
مردوف به توافق به بخش رسانه های جمعی اشاره نمود و اضافه کرد: بازگشایی دفتر خبرگزاری ایرنا در عشق آباد و امضای یادداشت تفاهم میان سازمان صدا و سیمای ایران و رادیو تلویزیون دولتی ترکمنستان که قبلاً وجود داشت در مفاد آن بازبینی شود.
رئیس ترکمنستانی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکمنستان توافقنامه ها در زمینه ورزش و گردشگری را تصریح کرد و اضافه کرد: قرار شد این موافقتنامه در آینده نزدیک امضا شود. همین طور برنامه ای برای افزایش همکاریهای ورزشی و گردشگری تدوین شود.
وی اظهار داشت: ۲۳۶ سند همکاری تا حالا امضا شده و سه پروتکل جدید هم در این اجلاس اضافه کردیم.


منبع:

1400/08/05
20:02:42
0.0 / 5
827
تگهای خبر: آب , آموزش , انرژی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

سایت ام آی جی تی یک منبع ارزشمند برای علاقه‌مندان به حوزه انرژی، اقتصاد و نفت و گاز است، که با ارائه اطلاعات دقیق، تحلیل‌های به روز و پوشش گسترده موضوعات مرتبط، به کاربران کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از مسائل مربوط به انرژی داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌های خود در این زمینه، موفق‌تر عمل کنند
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

MIGT
migtco.ir 1397-1404 - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز

MIGT: دروازه‌ای به سوی دنیای انرژی، از نفت و گاز و سوخت فسیلی تا انرژی‌های تجدیدپذیر و فناوری‌های نوین، همراه با تحلیل‌های دقیق و اخبار به روز