سقوط واردات نفت چین به پایین ترین رکورد سه ساله

سقوط واردات نفت چین به پایین ترین رکورد سه ساله ام آی جی تی: واردات نفت خام به چین در اکتبر که پالایشگاههای دولتی به سبب افزایش قیمتها خرید را متوقف کردند، به کمترین میزان از سپتامبر سال 2018 رسید.



به گزارش ام آی جی تی به نقل از ایسنا، آمار اداره کل گمرک چین نشان داد بزرگترین واردکننده نفت جهان ماه گذشته ۳۷.۸ میلیون تن نفت خرید که معادل ۸.۹ میلیون بشکه در روز بود. این رقم پایینتر از ۹.۹۹ میلیون بشکه در روز در سپتامبر و ۱۰.۰۲ میلیون بشکه در روز در اکتبر سال ۲۰۲۰ بود. واردات نفت چین در فاصله ژانویه تا اکتبر به ۴۲۵.۰۶ میلیون تن معادل ۱۰.۲۱ میلیون بشکه در روز رسید که برمبنای سالانه ۷.۲ درصد کاهش داشته است.

واردات نفت ماهانه چین برای دومین ماه متوالی کاهش پیدا کرده و این کاهش در بحبوحه رشد ۶۲ درصدی قیمتهای نفت امسال همزمان با احیای تدریجی اقتصادهای جهان از محدودیتهای کرونائی روی داده است.

مقابله چین با تجارت غیرقانونی سهمیه های نفت خام و مجوزهای واردات برای پالایشگاههای خصوصی هم روی خرید نفت این کشور تاثیر گذاشته است.

آمار گمرکی نشان داد صادرات فرآورده های نفتی پالایش شده از طرف چین در اکتبر ۳۱.۸ درصد نسبت به زمان مشابه سال قبل کم شد و به ۳.۹۵ میلیون تن رسید.

واردات گاز طبیعی شامل واردات بوسیله خط لوله و گاز طبیعی مایع (LNG) در اکتبر ۹.۳۸ میلیون تن بود که ۲۴.۶ درصد نسبت به زمان مشابه سال قبل افزایش داشت.

واردات نفت چین ممکنست در نوامبر افزایش پیدا کند برای اینکه پالایشگاهها وعده داده اند برای رفع کمبود عرضه دیزل و بنزین که قیمتهای سوخت را بالا برده است، اقدام نمایند.

بر اساس گزارش رویترز، پکن ۱۴.۸۹ میلیون تن سهمیه واردات نفت خام به پالایشگاههای خصوصی تا آخر سال ۲۰۲۱ صادر کرده و شرکت ژیجیانگ پتروکمیکال که بزرگترین پالایشگاه چین را اداره می کند، بصورت جداگانه سهمیه برای واردات ۱۲ میلیون تن نفت خام دریافت کرده است.





منبع:

1400/08/17
09:39:26
0.0 / 5
607
تگهای خبر: بنزین , پالایشگاه , تجارت , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

migtco.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز