مدیركل HSE وزارت نفت :

زلزله ۶ ریشتری به پالایشگاه های هرمزگان خسارت نزد

زلزله ۶ ریشتری به پالایشگاه های هرمزگان خسارت نزد مدیرکل HSE وزارت نفت اظهار داشت: طبق آخرین گزارشی که بامداد امروز گرفتیم، زلزله هیچ خسارتی به پالایشگاه های استان هرمزگان وارد نکرده است.


مظاهر انصاری، مدیر کل اچ اس ئی و پدافند غیرعامل وزارت نفت در گفتگو با خبرنگار مهر، در ارتباط با خسارات احتمالی زلزله هرمزگان به تأسیسات نفتی اظهار داشت: خوشبختانه طبق آخرین گزارشی که بامداد امروز گرفتیم، زلزله هیچ خسارتی به پالایشگاه های استان هرمزگان، همچون پالایشگاه ستاره خلیج فارس و پالایشگاه بندرعباس وارد نکرده است. قابل ذکر است زلزله ۶.۱ ریشتری ساعت ۲ و ۲ دقیقه صبح روز شنبه «بندرخمیر» در استان را لرزاند و از همین جهت نگرانی هایی بابت خسارت به پالایشگاه های این استان که بخش زیادی از سوخت کشور را تأمین می کنند بوجود آمد.

1401/04/11
19:51:18
0.0 / 5
594
تگهای خبر: پالایشگاه , خلیج فارس , سوخت , كشور
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

سایت ام آی جی تی یک منبع ارزشمند برای علاقه‌مندان به حوزه انرژی، اقتصاد و نفت و گاز است، که با ارائه اطلاعات دقیق، تحلیل‌های به روز و پوشش گسترده موضوعات مرتبط، به کاربران کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از مسائل مربوط به انرژی داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌های خود در این زمینه، موفق‌تر عمل کنند
جدیدترین ها

MIGT