وزیر نیرو:

برنامه ای برای واردات آب نداریم

برنامه ای برای واردات آب نداریم به گزارش ام آی جی تی، وزیر نیرو اظهار داشت: هیچ برنامه ای برات واردات آب نداریم و در زمینه دیپلماسی آب در مورد اجرای طرح های مشترک آبی، توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی و حق آبه ها با کشورهای دیگر درحال مذاکره هستیم.


علی اکبر محرابیان در گفت و گو با ایسنا، با اعلان اینکه مذاکرات تا حالا پیشرفت خوبی داشته است، اظهار نمود: برای صادرات خدمات فنی و مهندسی و حق آبه ها به نقاط خوبی دست یافته ایم.
وی ادامه داد: تقویت دیپلماسی آب و انرژی جزو اولویت های سیاست خارجی دولت سیزدهم است و از شروع روی کار آمدن دولت مردمی با تاکیدهای رئیس جمهوری این مساله با جدیت دنبال می شود.
او درباره ی برنامه وزارت نیرو برای اجرای پروژه های نیمه تمام اظهار داشت: پروژه ها در زمینه های آب، برق و آبفا اولویت بندی شده است؛ بطوریکه ۲۳۰ پروژه اولویت دار در زمینه آب و آبفا و حدود ۵۰ پروژه اولویت دار نیز تنها در بخش نیروگاهی در دستور کار داریم و معادل همین عدد نیز در خطوط انتقال و پست و شبکه مورد توجه است.




1401/05/29
10:50:40
0.0 / 5
755
تگهای خبر: آب , انرژی , خدمات , صادرات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

سایت ام آی جی تی یک منبع ارزشمند برای علاقه‌مندان به حوزه انرژی، اقتصاد و نفت و گاز است، که با ارائه اطلاعات دقیق، تحلیل‌های به روز و پوشش گسترده موضوعات مرتبط، به کاربران کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از مسائل مربوط به انرژی داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌های خود در این زمینه، موفق‌تر عمل کنند
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

MIGT
migtco.ir 1397-1404 - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز

MIGT: دروازه‌ای به سوی دنیای انرژی، از نفت و گاز و سوخت فسیلی تا انرژی‌های تجدیدپذیر و فناوری‌های نوین، همراه با تحلیل‌های دقیق و اخبار به روز