وزیر نیرو از تدوین سه برنامه برای پایان تنش آبی سیستان وبلوچستان اطلاع داد

وزیر نیرو از تدوین سه برنامه برای پایان تنش آبی سیستان وبلوچستان اطلاع داد به گزارش ام آی جی تی، سیستان و بلوچستان وزیر نیرو اظهار داشت: در زمینه پایان دادن به تنش آبی در سیستان و بلوچستان بسته ای از برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت طراحی شده است.


علی اکبر محرابیان امروز سه شنبه، ۲۴ بهمن در حاشیه بازید از آب شیرین کن طرح تأمین آب اضطراری منطقه سیستان و زاهدان در جمع خبرنگاران اضافه کرد: باتوجه به شرایط آبی سیستان و بلوچستان و محدودیت های موجود در تأمین آب شرب سیستان و زاهدان، وزارت نیرو از سال قبل تمامی تلاش خویش را برای تأمین منابع آب جایگزین بکار گرفته است.
وی با اعلان اینکه دراین زمینه بسته ای از برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت طراحی شده است، اضافه کرد: طرح تأمین آب اضطراری از دشتک در همین راستا و به سبب لزوم تأمین آب از منابع موجود در منطقه تا زمان تکمیل طرح های میان مدت و بلندمدت، مطالعه و اجرا شده است.
وزیر نیرو اشاره کرد: شیرین سازی آب در دشت هامون هیرمند بوسیله سیستم اسمز معکوس (RO) که تازه ترین روش شیرین سازی در دنیاست صورت می گیرد همین طور باتوجه به حجم آب قابل تأمین برمبنای محاسبات انجام شده از میزان ذخیره سفره، طراحی آب شیرین کن برای ساخت در این پروژه مهم، به میزان ۱۰۰ هزار مترمکعب در شبانه روز است.
وی با اشاره به این که ابنیه آب شیرین کن دشتک شامل پست برق، سه سالن برای نصب دستگاه های شیرین سازی، مخزن آب خام و پاک، ایستگاه پمپاژ و تاسیسات ابزار دقیق است عنوان کرد: دستگاه های شیرین سازی، پمپ ها و پیش تصفیه ها همچون دیگر تجهیزات این طرح است.
محرابیان اشاره کرد: این تجهیزات باتوجه به شرایط تولید و نوع خاص آن، از خارج کشور تأمین می شود. در حقیقت حجم کل شیرین سازی یک هزار و ۱۵۵ لیتر در ثانیه است که در مجموع حدود ۱۰۰ هزار مترمکعب در شبانه روز شیرین سازی آب در این طرح صورت خواهد گرفت.
وی مدت زمان بهره برداری از طرح تأمین آب اضطراری منطقه سیستان و زاهدان را باتوجه به زمان تکمیل پروژه های دیگر، سه تا پنج سال پیش بینی نمود و اظهار داشت: با تکمیل و تأمین آب سیستان از دریای عمان، این تاسیسات جمع آوری و در صورت ضرورت به سایر نقاط، بمنظور تأمین آب آشامیدنی منتقل می شود.
وزیر نیرو در رابطه با اعتبار در نظر گرفته شده برای طرح تأمین آب اضطراری سیستان و زاهدان از محل تنش آبی اظهار داشت: حدود ۳۰ هزار میلیاردریال اعتبار برای این طرح اعلام شده که مقرر است این طرح طی سه فاز، تهیه، نصب، تجهیز و به بهره برداری برسد.



1402/11/25
09:21:48
0.0 / 5
340
تگهای خبر: آب , ابزار دقیق , ایستگاه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

migtco.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز