علیمردانی:

در وزارت نیرو سوءمدیریت وجود دارد

در وزارت نیرو سوءمدیریت وجود دارد به گزارش ام آی جی تی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز به جای این که به کمبود برق اعتراض نماییم باید به سوءمدیریت در مصرف برق اعتراض نماییم.


به گزارش ام آی جی تی به نقل از ایسنا، منصور علیمردانی، نماینده مردم ابهر و خرمدره در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در تذکری اظهار داشت: ترامپ و امثالهم و قدرت های دیگر نمی توانند اسمی که بر تاریخ ایران و جهان نقش بسته را عوض کنند.

وی افزود: به وزیر محترم نیرو در رابطه با ناکارآمدی و سوء مدیریت در مجموعه وزارتی ایشان که موجبات نارضایتی کشاورزان، صنعتگران و مردم شریف شده است، تذکر می دهم. از چهار سطح مدیریتی در وزارت نیرو قطعی برق اتفاق می افتد که سبب شده قطعی برق بدون برنامه صورت گیرد و ما امروز به جای این که به کمبود برق اعتراض نماییم باید به سوءمدیریت در مصرف برق اعتراض نماییم.





منبع:

1404/02/25
10:12:11
0.0 / 5
10
تگهای خبر: صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

سایت ام آی جی تی یک منبع ارزشمند برای علاقه‌مندان به حوزه انرژی، اقتصاد و نفت و گاز است، که با ارائه اطلاعات دقیق، تحلیل‌های به روز و پوشش گسترده موضوعات مرتبط، به کاربران کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از مسائل مربوط به انرژی داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌های خود در این زمینه، موفق‌تر عمل کنند
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

MIGT
migtco.ir 1397-1404 - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز

MIGT: دروازه‌ای به سوی دنیای انرژی، از نفت و گاز و سوخت فسیلی تا انرژی‌های تجدیدپذیر و فناوری‌های نوین، همراه با تحلیل‌های دقیق و اخبار به روز