رشد ۴ درصدی تولید برق نیروگاه های حرارتی در نیمه اول سال

رشد ۴ درصدی تولید برق نیروگاه های حرارتی در نیمه اول سال به گزارش ام آی جی تی، مدیرعامل شرکت برق حرارتی اظهار داشت: در نیمه نخست سال جاری تولید برق این واحدها بیش از چهار درصد نسبت به زمان مشابه سال قبل بالا رفته است.



به گزارش ام آی جی تی به نقل از برق حرارتی، ابوالفضل عسگری در گردهمایی مدیران صنعت برق حرارتی بمنظور پایش عملکرد نیروگاه های حرارتی در دوره اوج بار امسال و برنامه ریزی برای تولید برق پایدار در زمستان و تابستان پیش رو، ضمن اشاره به این که از آغاز سال تا حالا حدود ۹۳ درصد برق کشور توسط نیروگاه های حرارتی تولید شده است، اضافه کرد: در نیمه نخست امسال میزان تولید برق این واحدها با رشد چهار درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به بالای ۲۱۱ میلیارد کیلووات ساعت رسیده است.
وی با تکیه بر این که ظرفیت منصوبه نیروگاه های حرارتی با بهره برداری از پروژه های جدید در دولت چهاردهم از مرز ۷۸ هزار مگاوات عبور کرده است، افزود: ظرفیت تولید برق حرارتی کشور برای دوره اوج بار امسال مجموعاً سه هزار و ۱۸۹ مگاوات افزایش پیدا کرده است.
عسگری افزود: این مهم بوسیله سنکرون واحدهای گازی و بخار نیروگاهی جدید به ظرفیت یک هزار و ۷۶۹ مگاوات، رفع محدودیت تولید ۱۴ نیروگاه بخاری موجود به ظرفیت ۷۵۰ مگاوات و پیشرفت ۶۷۰ مگاواتی توان تولید برق نیروگاه های گازی برای تامین برق پایدار پیک تابستان امسال محقق شده است.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی برق حرارتی ضمن اشاره به آمادگی بیشتر واحدهای نیروگاهی نسبت به سال گذشته، اظهار داشت: میزان انرژی از دست رفته نیروگاه های دولتی و خصوصی از آغاز سال تا حالا بیش از ۳.۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاسته شده است.
وی با اشاره به اینکه ضریب آمادگی تولید برق نیروگاه های حرارتی در پیک تابستان امسال از مرز ۹۹ درصد عبور کرده است، بیان کرد: دست یابی به این رقم در حالی بوده که متوسط آمادگی تولید نیروگاه های حرارتی در جهان حدود ۹۵ درصد است.
عسگری به آغاز فصل تعمیرات نیروگاه های حرارتی برای افزایش آمادگی این واحدها در تابستان سال آینده اشاره نمود و اضافه کرد: از اواخر شهریورماه برنامه بهینه سازی این واحدها با حجم سرمایه گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومان بمنظور انجام ۱۱۱ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی شروع شده است تا از نیمه اردیبهشت ماه سال آینده بتوانیم نیروگاه های حرارتی را با حداکثر آمادگی برای پیک مصرف برق تابستان در اختیار داشته باشیم. خلاصه اینکه مدیرعامل شرکت مادرتخصصی برق حرارتی ضمن اشاره به آمادگی بیشتر واحدهای نیروگاهی نسبت به سال گذشته، عنوان کرد: میزان انرژی از دست رفته نیروگاه های دولتی و خصوصی از شروع سال تا حالا بالاتر از ۳.۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاسته شده است. عسگری به شروع فصل تعمیرات نیروگاه های حرارتی برای افزایش آمادگی این واحدها در تابستان سال آینده اشاره نمود و افزود: از اواخر شهریورماه برنامه بهینه سازی این واحدها با حجم سرمایه گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومان بمنظور انجام ۱۱۱ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی آغاز شده است تا از نیمه اردیبهشت ماه سال آینده بتوانیم نیروگاه های حرارتی را با حداکثر آمادگی برای پیک مصرف برق تابستان در اختیار داشته باشیم.

منبع:

1404/07/10
19:42:28
0.0 / 5
7
تگهای خبر: انرژی , تخصص , تولید , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

سایت ام آی جی تی یک منبع ارزشمند برای علاقه‌مندان به حوزه انرژی، اقتصاد و نفت و گاز است، که با ارائه اطلاعات دقیق، تحلیل‌های به روز و پوشش گسترده موضوعات مرتبط، به کاربران کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از مسائل مربوط به انرژی داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌های خود در این زمینه، موفق‌تر عمل کنند
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

MIGT
migtco.ir 1397-1404 - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز

MIGT: دروازه‌ای به سوی دنیای انرژی، از نفت و گاز و سوخت فسیلی تا انرژی‌های تجدیدپذیر و فناوری‌های نوین، همراه با تحلیل‌های دقیق و اخبار به روز