۲۲ سال بدون فروپاشی شبکه برق رشد سهم معاملات برون بازاری تا ۵۰ درصد
ام آی جی تی: مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت حفظ پایداری شبکه، توسعه بازار برق و مشارکت همه بازیگران صنعت، محور راهبردی برنامه هفتم است.
به گزارش ام آی جی تی به نقل از مهر، اردشیر مذکوری، مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران در نشست خبری نمایشگاه صنعت برق، اظهار نمود: امسال شاهد روند خیلی خوبی بودیم که امیدواریم با بهبود فضای کسب و کار صنعت برق شاهد رونق این بخش باشیم.
وی ادامه داد: در سال ۱۳۸۰ ما یک فروپاشی سراسری در شبکه برق کشور داشتیم و سبب شد شرکت مدیریت شبکه برق برای راهبری شبکه برق کشور درصدد ایجاد باشد و سال ۱۳۸۳ در نهایت بوجود آمد.
مذکوری با اعلان اینکه در ۲۲ سال قبل هیچ نوع فروپاشی در شبکه برق نداشتیم و اهداف اصلی شرکت محقق شده است، توضیح داد: ماموریت اصلی شرکت حفظ و پایداری شبکه برق، تسهیل و توسعه بازار برق و دسترسی عادلانه به شیوه برق است. یکی از اقدامات ما حفظ و پایداری شبکه برق بود که با وجود همه محدودیت ها همچون تغییرات اقلیمی که از بهار امسال شاهد بودیم، رقم خورد.
مذکوری توضیح داد: ناترازی و عدم توازن بین تولید و مصرف، از دیگر محدودیت ها بود که وظیفه داشتیم تعادل را برقرار نماییم. طبیعتاً اگر مصرف، برنامه ریزی شده باشد، قابلیت مدیریت و پیش بینی پذیری شبکه برق بیشتر می شود. همین طور در حوزه تسهیل فضای کسب و کار لازم است همه بازیگران صنعت برق حضور داشته باشند و حکمرانی داده صنعت برق اصلاح و بازبینی شود. به عبارتی یکبار اقداماتی که در سبد شبکه برق کشور انجام شد، در مهرماه امسال سهم معاملات خارج از بازار یا بورس به ۵۰ درصد رسید که در جهت برنامه های شرکت و برنامه هفتم توسعه است.
وی افزود: این شرکت در جهت راهبری برق کشور حدود ۳۵ هزار کیلومتر زیرساخت فیبرنوری را اداره می کند که دومین رده بندی پس از مخابرات بشمار می رود که در حکمرانی داده ها کمک کننده است. در عرصه مبادلات برون مرزی هم با همه کشورهایی که مرز خاکی داریم تبادل داریم.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران توضیح داد: در تابستان امسال بالاترین مصرف برق در هفتم مردادماه ۷۷ هزار و ۴۹۷ مگاوات ثبت گردید.
به گفته وی در جنگ ۱۲ روزه که یکی از چالش های ما بود، همه همکاران ما در محل خدمت خود حضور داشتند ومسئولیت خودرا ترک نکردند.
مذکوری در خاتمه افزود: دو شاخص فرکانس و ولتاژ در عرصه اداره برق کشور تاثیرگذارند و در زمستان پیش رو با عنایت به تجربه سال قبل برنامه ریزی مناسبی انجام شده و شرایط مخازنمان خوب ارزیابی می شود
و پر شدگی بالای ۹۰ درصد را داریم و درصورت ادامه همکاری در تحویل بموقع سوخت به نیروگاه ها، انتظار می رود مشکلی در زمستان امسال نداشته باشیم.
بطور خلاصه بگفته وی در جنگ ۱۲ روزه که یکی از چالش های ما بود، همه همکاران ما در محل خدمت خود حضور داشتند ومسئولیت خودرا ترک نکردند. مذکوری در خاتمه اضافه کرد: دو شاخص فرکانس و ولتاژ در حوزه اداره برق کشور تاثیرگذارند و در زمستان پیش رو با توجه به تجربه سال قبل برنامه ریزی مناسبی انجام شده و شرایط مخازنمان خوب ارزیابی می شود و پر شدگی بالای ۹۰ درصد را داریم و درصورت ادامه همکاری در تحویل به موقع سوخت به نیروگاه ها، انتظار می رود مشکلی در زمستان امسال نداشته باشیم.
منبع: migtco.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب