بهینه سازی مصرف انرژی در اولویت صنعت گاز قرار دارد
ام آی جی تی: مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با اشاره به شرایط کنونی صنعت گاز و افزایش مصرف انرژی، بر لزوم مدیریت بهینه مصرف و ارتقاء بهره وری تاکید کرد.
به گزارش ام آی جی تی به نقل از شرکت ملی گاز ایران، هوشنگ صیدالی در آئین تکریم و معارفه مدیران عامل شرکت گاز استان آذربایجان غربی، ضمن اشاره به شرایط فعلی صنعت گاز کشور و ضرورت مدیریت مصرف انرژی خاطرنشان کرد: با عنایت به محدودیت های موجود در قسمت تولید و افزایش نیاز مصرف، همراهی مردم و توجه جدی به مصرف بهینه گاز اهمیت بالای ی در حفظ پایداری شبکه و استمرار خدمات رسانی دارد.
وی افزود: امروز موضوع بهینه سازی مصرف، یکی از اولویت های مهم صنعت گاز کشور است و همه بخش ها باید در راه افزایش راندمان، کاهش هدررفت انرژی و فرهنگ سازی مصرف صحیح گام بردارند.
در ادامه این آیین، جمشید درستکار، مدیرعامل جدید شرکت گاز استان آذربایجان غربی اظهار داشت: حدود ۷۰ درصد سبد انرژی کشور از راه گاز طبیعی تأمین می شود و این موضوع مسئولیت صنعت گاز را در حفظ پایداری شبکه، ممانعت از مصرف بی رویه و ترویج فرهنگ مصرف صحیح دوچندان می کند.
علیرضا شیخی، مدیرعامل پیشین شرکت گاز استان آذربایجان غربی هم با عرضه گزارشی از عملکرد این شرکت در سالهای گذشته، اظهار کرد: در دوره ۹ ساله مدیریت، بالاتر از ۱۶ هزار کیلومتر شبکه گازرسانی در استان اجرا شد. در طول این مدت، یک هزار و ۶۰۰ روستا به جمع مصرف کنندگان گاز طبیعی پیوستند و تعداد شهر های برخوردار از گاز در استان از ۳۶ شهر به ۴۷ شهر افزوده شد.
وی ضمن اشاره به اجرای پروژه های گسترده گازرسانی در مناطق مختلف استان بیان کرد: با تکمیل پروژه گازرسانی به قطور خوی، زمینه بهره مندی همه شهر های آذربایجان غربی از گاز طبیعی فراهم می آید.
حرف آخر اینکه امروز موضوع بهینه سازی مصرف، یکی از اولویت های مهم صنعت گاز کشور است و همه بخش ها باید در راه افزایش راندمان، کاهش هدررفت انرژی و فرهنگ سازی مصرف صحیح گام بردارند. در طول این زمان، یک هزار و ۶۰۰ روستا به جمع مصرف کنندگان گاز طبیعی پیوستند و تعداد شهر های برخوردار از گاز در استان از ۳۶ شهر به ۴۷ شهر اضافه گردید.
منبع: migtco.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب