فکورصنعت رکورد جدیدی ثبت نمود

فکورصنعت رکورد جدیدی ثبت نمود به گزارش ام آی جی تی، مگامدول 1 احیای مستقیم بردسیر تنها 41 روز بعد از آغاز راه اندازی، با ثبت موفق آزمون های عملکرد، رکورد جدیدی در اجرای پروژه های صنعتی کشور به جا گذاشت.


مگامدول ۱ مجتمع احیای مستقیم بردسیر، تنها ۴۱ روز بعد از شروع عملیات راه اندازی، با دستیابی موفقیت آمیز به پارامترهای تضمین عملکرد (PGT) و تحقق تولید پایدار مطابق الزامات قراردادی، رکوردی تازه، در اجرای پروژه های صنعتی کشور به ثبت رساند.

آزمون تضمین عملکرد این پروژه در ۳۰ تیرماه ۱۴۰۵ با موفقیت انجام شد و پروژه در ۱۰ مردادماه ۱۴۰۵ به مرحله تحویل رسید. این موفقیت، حاصل توان مهندسی، اجرای منسجم و هم افزایی تیم های پروژه شرکت مهندسی فکور صنعت تهران قدمی دیگر در راه توسعه ظرفیتهای صنعتی کشور است.
اکنون مگامدول ۱ احیای مستقیم بردسیر، بعد از طی موفق مراحل راه اندازی، تولید و آزمون های عملکرد، در آستانه افتتاح رسمی قرار دارد.
۳۳۳

این موفقیت، حاصل توان مهندسی، اجرای منسجم و هم افزایی تیم های پروژه شرکت مهندسی فکور صنعت تهران قدمی دیگر در راه توسعه ظرفیت های صنعتی کشور است.


منبع:

1405/06/06
13:12:10
0.0 / 5
7
تگهای خبر: تولید , راه اندازی , شركت , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

سایت ام آی جی تی یک منبع ارزشمند برای علاقه‌مندان به حوزه انرژی، اقتصاد و نفت و گاز است، که با ارائه اطلاعات دقیق، تحلیل‌های به روز و پوشش گسترده موضوعات مرتبط، به کاربران کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از مسائل مربوط به انرژی داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌های خود در این زمینه، موفق‌تر عمل کنند
MIGT