عراق با برقراری ۴۰ پرواز میان ایران و نجف موافقت نمود

عراق با برقراری ۴۰ پرواز میان ایران و نجف موافقت نمود ام آی جی تی: خبرگزاری رسمی عراق از موافقت این کشور در برقراری ۴۰ پرواز شرکتهای هواپیمایی ایرانی میان ایران و نجف اطلاع داد.


به گزارش ام آی جی تی به نقل از خبر آنلاین، عراق محوز برقراری ۴۰ پرواز شرکتهای هواپیمایی ایرانی در روز میان ایران و نجف به استثنای شرکت ماهان را صادر کرد.
ایسنا نوشت: دفتر نخست وزیری عراق در اطلاعیه ای اعلام نمود که در چهارچوب تلاشهای دولت برای تسهیل رفت وآمد مسافران و زائرین ورودی به عراق یا خروجی از این کشور و پشتیبانی از جنبه های انسانی، درمانی، گردشگری و تحصیلی، علی الزیدی نخست وزیر عراق پیگیری های مستمری را برای ازسرگیری پرواز شرکتهای هواپیمایی ایرانی از مبدا و به مقصد فرودگاه بین المللی نجف اشرف انجام داده است.


منبع:

1405/07/13
11:15:43
0.0 / 5
3
تگهای خبر: شركت , كشور
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

سایت ام آی جی تی یک منبع ارزشمند برای علاقه‌مندان به حوزه انرژی، اقتصاد و نفت و گاز است، که با ارائه اطلاعات دقیق، تحلیل‌های به روز و پوشش گسترده موضوعات مرتبط، به کاربران کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از مسائل مربوط به انرژی داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌های خود در این زمینه، موفق‌تر عمل کنند
جدیدترین ها

MIGT