اخطار اوپك به آمریكا نسبت به تبعات خروج از برجام

اخطار اوپك به آمریكا نسبت به تبعات خروج از برجام ام آی جی تی: دبیركل اوپك در مصاحبه با ˮسی ان ان مانیˮ اعلام نمود هر عاملی كه مانع از رشد روان صنعت نفت شود، به نفع اقتصاد جهانی نخواهد بود.



به گزارش ام آی جی تی به نقل از ایسنا، محمد باركیندو در پاسخ به تبعات لغو توافق هسته ای ایران اظهار داشت: هر عامل غیرعادی كه بر عرضه یا تقاضا تاثیر بگذارد، بدون شك بازارها را از تعادل خارج خواهد نمود كه به نفع تولیدكنندگان یا مصرف كنندگان نیست.

دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریكا مكررا تهدید كرده از برجام خارج شود و این توافق را بدترین توافق تاریخ خوانده است. وی گفته است می خواهد تصمیم خود درباره این مورد را ساعت دو بعدازظهر روز سه شنبه اعلام نماید.

توافق هسته ای سال ۲۰۱۵ به تحریم های هسته ای ضد ایران در قبال محدودیت فعالیت هسته ای و فراهم ساختن امكان بازرسی از تاسیسات هسته ایش تمام كرد. تحریم ها، سرمایه گذاری ها و تولید انرژی ایران را محدود كرده بود اما بعد از برچیده شدن تحریم ها، صنعت نفت ایران رونق دوباره ای گرفت.

صادرات نفت ایران حدود یك میلیون بشكه در روز از اوایل سال ۲۰۱۶ افزایش یافته و پرسش مهم این است كه در صورت وضع شدن مجدد تحریم ها و افت چشمگیر عرضه ایران، بازار چه وضعیتی پیدا خواهد نمود.

نگرانی ها نسبت به مختل شدن عرضه تابحال سبب صعود چشمگیر قیمت های نفت شده است. قیمت های نفت طی ماه گذشته حدود ۱۳ درصد رشد كردند و به بالاترین حد خود از سال ۲۰۱۴ رسیدند. در حالیكه قیمت بنزین آمریكا به ۲.۸۱ دلار در هر گالن رسیده است.

باركیندو اظهار داشت: افزایش قیمت نفت در نتیجه نوسانی بوده كه به علت تنش های ژئوپلیتیكی به بازار بازگشته است.

دبیركل اوپك اظهار نمود اوپك به تلاش خود برای دستیابی به یك بازار نفت متعادل ادامه خواهد داد.

اوپك و متحدانش در اواخر سال ۲۰۱۶ برای حذف مازاد عرضه در بازار و تقویت قیمت ها، توافق كردند تولیدشان را محدود كنند. این توافق از اول ژانویه سال ۲۰۱۷ به اجرا درآمد و تا آخر امسال تمدید گردید.

باركیندو اظهار داشت: برای اوپك، چهار سال طولانی طول كشید تا به نقطه كنونی كه قیمت ها نزدیك ۷۰ دلار در هر بشكه است، برسد. این گروه متعهد به ادامه اجرای توافق است اما تغییر شرایط بازار ممكن است سبب تغییراتی در آن شود.




1397/02/19
13:02:28
5.0 / 5
4599
تگهای خبر: اوپك , تحریم , تولید , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

migtco.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز