با ۸۳ درصد پیشرفت فیزیكی در حال حاضر

پالایشگاه فاز 14 پارس جنوبی خرداد سال آینده بهره برداری می شود

پالایشگاه فاز 14 پارس جنوبی خرداد سال آینده بهره برداری می شود به گزارش ام آی جی تی مجری طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی اظهار داشت: برنامه ریزی ما این است پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی خردادماه ۱۴۰۰ با ظرفیت كامل عملیاتی شود.


به گزارش ام آی جی تی به نقل از وزارت نفت، محمدمهدی توسلی پور درباره آخرین وضع پالایشگاه فاز ۱۴ توضیح داد: پیشرفت EPC طرح (مهندسی، تأمین کالا و اجرا) پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی الان بیشتر از ۸۳ درصد است.
وی مشکلات ناشی از ویروس کرونا و محدودیت منابع مالی را عمده ترین مساله تکمیل پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی در شرایط کنونی دانست و اظهار داشت: همه تلاشمان این است اولین ردیف این پالایشگاه را در صورت رفع این مشکلات تا آخر سال ۹۹ عملیاتی کنیم؛ ردیف های دیگر هم با فاصله معین تا خردادماه ۱۴۰۰ به بهره برداری می رسند.
پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی با عنایت به این که فاز ۱۱ فاقد پالایشگاه است، آخرین پالایشگاه میدان مشترک پارس جنوبی به حساب می آید.
بخش دریایی با ظرفیت کامل در مدار
مجری طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی با اشاره به اینکه بخش دریایی این فاز با ظرفیت کامل (۵۶ میلیون مترمکعب در روز) الان عملیاتی است، یادآوری کرد: آخرین سکوی طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی با ظرفیت برداشت روزانه ۱۴.۲ میلیون مترمکعب آخرین روز سال ۹۸ عملیاتی شد.
وی خاطرنشان کرد: با بهره برداری سکوی D بعنوان آخرین سکوی فاز ۱۴، بخش دریایی این فاز به پایان رسید.
توسلی پور با اشاره به اینکه گاز ترش تولیدی این فاز برای شیرین سازی الان به پالایشگاه ۱۲ و ۱۹ ارسال می شود، خاطرنشان کرد: تلاشمان این است که از ظرفیت آزاد پالایشگاه فاز ۱۳ پارس جنوبی هم برای شیرین سازی گاز تولیدی فاز ۱۴ استفاده نماییم.
بخش دریایی فاز ۱۴ پارس جنوبی شامل چهار سکو (دو سکوی اصلی و دو سکوی اقماری) هرکدام با ظرفیت برداشت روزانه ۱۴.۲ میلیون مترمکعب گاز از مخزن پارس جنوبی است، دو سکوی D و B این فاز سال ۹۸ و دو سکوی A و C هم سال ۹۷ عملیاتی شدند.
هدف از توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی تولید روزانه ۵۶.۶ میلیون مترمکعب گاز غنی، ۷۵ هزار بشکه میعانات گازی و ۴۰۰ تن گوگرد و سالانه یک میلیون تن گاز مایع و یک میلیون تن اتان به منظور تأمین خوراک پتروشیمی است.

1399/02/10
20:13:22
5.0 / 5
3214
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

migtco.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز