هند تا ۲۰۳۰ ذخایر نفت استراتژیک می سازد

هند تا ۲۰۳۰ ذخایر نفت استراتژیک می سازد به گزارش ام آی جی تی، مدیرعامل شرکت ذخایر استراتژیک نفت هند (ISPRL) اعلام نمود هند می خواهد تا نخستین ذخایر نفت استراتژیک خود با مدیریت خصوصی را تا سال ۲۰۳۰-۲۰۲۹ بسازد و به اداره کننده این ذخایر، آزادی تجارت تمام نفت ذخیره شده را بدهد.



به گزارش ام آی جی تی به نقل از ایسنا، اجازه دادن فعالیت ذخایر نفت استراتژیک کاملا تجاری، منعکس کننده مدلی است که توسط کشورهایی مانند ژاپن و کره جنوبی اتخاذ شده است و تحت آن، اجاره کنندگان خصوصی که عموما شرکتهای بزرگ نفتی هستند، اجازه می یابند تا نفت خام را تجارت کنند.

هند تاکنون، تنها اجازه تجاری سازی جزئی سه ذخایر نفت استراتژیک موجود خود در جنوب هند را داده است که مجموعا ظرفیت ۳۶.۷ میلیون بشکه دارند.

این کشور می خواهد دو ذخایر نفت استراتژیک جدید بسازد که یکی غار زمینی به ظرفیت ۱۸.۳ میلیون بشکه در پادور در ایالت جنوبی کارناتاکا و دیگری با ظرفیت ۲۹.۳ میلیون بشکه در ایالت شرقی اودیشا خواهد بود و شرکای خصوصی اجازه دارند همه نفت را به صورت داخلی، تجارت کنند.

ال. آر. جین، مدیرعامل شرکت ISPRL اظهار نمود: در صورت بروز کمبود، دولت در حق استفاده از این نفت، از اولویت برخوردار می باشد.

شرکت ISPRL که مسئول مدیریت ذخایر نفت استراتژیک هند است، ماه گذشته، مناقصه ای را برای ارزیابی علاقه شرکتهای داخلی و جهانی برای ذخایر نفت استراتژیک پادور، برگزار کرد.

جین در یک رویداد صنعتی به خبرنگاران اظهار داشت: امیدواریم که مناقصه را بر مبنای طراحی، ساخت، تأمین مالی، بهره برداری و انتقال تا سپتامبر، اعطا نماییم و ذخایر نفت استراتژیک باید ظرف مدت ۶۰ ماه از داده صفر، تکمیل شود.

هند که سومین واردکننده و مصرف کننده بزرگ نفت در جهان، مایل است ظرفیت ذخایر نفت استراتژیک خویش را برای محافظت در مقابل اختلالات عرضه جهانی و صعود قیمت ها، افزایش دهد. افزایش ظرفیت ذخیره سازی نفت، همینطور به هند کمک می نماید تا به آژانس بین المللی انرژی (IEA) بپیوندد. آژانس بین المللی انرژی، اعضای خویش را ملزم می کند حداقل به مدت ۹۰ روز مصرف، ذخایر نفت داشته باشند. این آژانس در فوریه اعلام نمود ذخایر نفت هند همچون حجم ذخایر نفت استراتژیک، برای پوشش مصرف حدود ۶۶ روز کافی است.

بر اساس گزارش رویترز، مدیرعامل شرکت ISPRL اظهار نمود: این شرکت تخمین زده است که ذخایر نفت استراتژیک پادور و خط لوله و تاسیسات واردات نفت مرتبط، حدود ۵۵ میلیارد روپیه (۶۵۹ میلیارد دلار) هزینه خواهند داشت و دولت فدرال، حداکثر ۶۰ درصد از کل آنرا فراهم خواهد نمود. وی ادامه داد: به پیشنهاد دهنده ای که به کمترین بودجه فدرال نیاز دارد یا بالاترین نرخ را برای اجاره ۶۰ ساله می پردازد، حق کنترل ذخایر نفت استراتژیک داده خواهد شد.





منبع:

1403/01/18
10:13:54
0.0 / 5
125
تگهای خبر: انرژی , تجارت , شركت , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

migtco.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز