سه نرخی شدن بنزین، مجالی برای اصلاح هوشمند مصرف سوخت
به گزارش ام آی جی تی، یک اقتصاددان، معرفی نرخ سوم بنزین را برای مهار مصرف سوخت، گامی ضروری خواند و موفقیت آنرا به اصلاحات ساختاری در صنعت خودرو مشروط کرد.
به گزارش ام آی جی تی به نقل از مهر، هم زمان با ابلاغ طرح نرخ سوم بنزین، نرخ ۵۰۰۰ تومانی جهت استفاده از کارت های سوخت جایگاه، بحث های تازه ای در فضای کارشناسی کشور شکل گرفته است. در همین چارچوب، وحید محمودی، استاد اقتصاد دانشگاه تهران، مجموعه ای از نکات تحلیلی ارایه کرده که جهت دهی آن بر ضرورت اصلاح تدریجی و هوشمندانه نظام قیمت گذاری سوخت تاکید دارد. وی اصل اصلاح نرخها را اقدامی درست، اما نیازمند اقلیم نهادی مناسب و یک مسیر تدریجی می داند.
اصلاح قیمت سوخت؛ نیازمند طراحی دقیق و تدریجی
به باور این اقتصاددان، اصلاح نرخها ذاتاً سیاستی درست است؛ برای اینکه مدیریت مصرف، ممانعت از اتلاف سوخت و کاهش قاچاق نیازمند ابزارهای اقتصادی متناسب است. اما موفقیت چنین سیاست هایی زمانی افزایش خواهد یافت که در قالب یک بسته سیاستی مرحله بندی شده و با نگاه طولانی مدت اجرا شود.
او یادآور می شود که تجربه افزایش قیمت در سالهای گذشته نشان داد که تغییر قیمت به تنهایی کافی نیست و در ادامه باید سایر اجزای سیاستی نیز تقویت شود.
نقش انتخاب مصرف کننده در موفقیت سیاست ها
این استاد اقتصاد تاکید می کند که مدیریت مصرف سوخت، علاوه بر قیمت، نیازمند تقویت حق انتخاب مصرف کننده است.
او به وضع بازار خودرو اشاره کرده و اعتقاد دارد هرگونه اصلاح قیمت زمانی اثرگذاری کامل دارد که همزمان، امکان نوسازی ناوگان و پیشرفت بهره وری انرژی نیز برای خانوارها فراهم باشد.
به گفته او، اگر عرضه خودرو های کم مصرف افزایش یابد، حتی با تغییرات قیمتی، خانوارها می توانند هزینه غائی مصرف سوخت خودرا مدیریت کنند.
ضرورت توجه به اولویت ها در اختصاص منابع
او اشاره می کند که سیاستگذاری کارآمد نیازمند هماهنگی میان تصمیمات ارزی، تعرفه ای و صنعتی است. اگر برنامه نوسازی ناوگان و واردات خودرو های کم مصرف در کنار اصلاح قیمت سوخت دیده شود، هم بهره وری افزایش خواهد یافت و هم آثار تورمی سیاست محدود می گردد.
مدیریت مصرف سوخت؛ نیازمند نگاه چندبعدی
در تحلیل او، مسئله قاچاق سوخت و مصرف بالای داخلی بگونه ای است که ادامه روند فعلی فشار قابل توجهی بر بودجه عمومی و محیط زیست وارد میکند. ازاین رو اصلاح تدریجی قیمت و ساختار عرضه سوخت، قسمتی از یک راهبرد گسترده تر برای افزایش کارآیی اقتصادی می باشد.
او هم زمان تاکید می کند که اجرای تدریجی سیاستها موجب حفظ آرامش اجتماعی و کاهش آثار شوکی می شود.
سه نرخی شدن؛ راهکاری مرحله ای و قابل مدیریت
وحید محمودی اعتقاد دارد مدل نظام سه نرخی علاوه بر این که از اقشار مختلف در مقابل افزایش ناگهانی قیمت محافظت می کند، موجب می شود مدیریت مصرف در دهک های بالای درآمدی نیز بصورت هدفمند صورت گیرد. این مدل بتدریج تعادل میان مصرف و منابع را برقرار کرده و امکان برنامه ریزی پایدار برای بودجه و انرژی را فراهم می سازد.
اصلاحات مکمل؛ نوسازی ناوگان و کاهش هزینه ها
استاد مدیریت و اقتصاد دانشگاه تاکید می کند که اصلاح قیمت، زمانی بیشترین نتیجه را دارد که همزمان «برنامه جمع آوری خودرو های فرسوده» و «به روزرسانی فناوری مصرف سوخت» اجرا شود.
به گفته او، نوسازی ناوگان علاوه بر بهبود کیفیت هوا، منجر به کاهش مصرف سوخت و کاهش بار مالی دولت می شود.
اصلاحات تدریجی، هماهنگ و آینده نگر
این اقتصاددان اعتقاد دارد تاکید بر اقدامات تدریجی، پرهیز از سیاستهای دفعی و توجه به زیرساخت ها، می تواند مسیر اصلاح قیمت سوخت را هموار کند.
وی سه نرخی شدن را یکی از ابزارهای مهم برای رسیدن به این هدف می داند؛ ابزاری که هم قابل اجراست و هم امکان مدیریت مصرف و پایداری بودجه را بیشتر می کند.
به طور خلاصه به گزارش ام آی جی تی به نقل از مهر، هم زمان با ابلاغ طرح نرخ سوم بنزین، نرخ ۵۰۰۰ تومانی برای استفاده از کارت های سوخت جایگاه، بحث های جدیدی در فضای کارشناسی کشور شکل گرفته است. اما موفقیت چنین سیاست هایی زمانی افزایش خواهد یافت که در قالب یک بسته سیاستی مرحله بندی شده و با نگاه طولانی مدت اجرا شود. او یادآور می شود که تجربه افزایش قیمت در سالهای قبل نشان داد که تغییر قیمت به تنهایی کافی نیست و در ادامه باید سایر اجزای سیاستی هم تقویت شود.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب