حمل نفت روسیه توسط کشتی های اروپایی سه برابر شد

حمل نفت روسیه توسط کشتی های اروپایی سه برابر شد ام آی جی تی: شرکت های کشتیرانی در یونان، قبرس و مالیات حمل نفت روسیه را از زمان شروع حمله نظامی مسکو به اوکراین افزایش داده اند.



به گزارش ام آی جی تی به نقل از ایسنا، بررسی سازمان غیردولتی گلوبال ویتنس حاکی از آنست که شرکت های کشتیرانی و کشتی های در رابطه با این سه کشور، بطور متوسط ۵۸ میلیون بشکه نفت روسیه را در ماه مه حمل کردند که حدودا دو برابر ۳۱ میلیون بشکه بود که در فوریه حمل کرده بودند. این سه کشور بزرگترین ناوگان کشتیرانی را در اتحادیه اروپا دارند.

افزایش حمل نفت روسیه بعد از سه برابر شدن نرخ کرایه نفتکش از زمان شروع جنگ در اوکراین در ۲۴ فوریه، روی داده و تحریمهای اتحادیه اروپا مقابل روسیه را تضعیف کرده است.

لوئیس گودارد، مشاور تحقیقات دیتا در گلوبال ویتنس به نشریه ایندیپندنت اظهار داشت: کشتی های وابسته به یونان، قبرس و مالت، تلاش اتحادیه اروپا برای تحریم ماشین جنگی پوتین را به سخره گرفته اند و ورود جریان پول به روسیه را در شرایطی که اوکراین همچنان زیر چکمه های نیروهای نظامی روسیه قرار دارد، حفظ نموده اند.

گزارش این نهاد بعد از یافته های ساندی تایمز لندن انتشار یافته است که برمبنای آن، شرکت های کشتیرانی یونان در انتقال کشتی به کشتی نفت روسیه برای پنهان کردن حمل سوخت مشارکت دارند. دیتای بررسی شده از طرف ساندی تایمز نشان میدهد چنین انتقال هایی که در جریان آن نفت از یک کشتی روسیه به کشتی دیگری از یک کشور بی طرف منتقل می شود بالا رفته است.

بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، اتحادیه اروپا هفته گذشته با ممنوعیت ۹۰ درصد واردات نفت از روسیه تا آخر سال ۲۰۲۱ موافقت نمود. اتحادیه اروپا ظاهرا طرح متوقف کردن حمل نفت روسیه توسط کشتیهای اتحادیه اروپا به خارج از این منطقه مانند چین و هند را لغو نمود. با این وجود اتحادیه اروپا و انگلیس قصد دارند با ممنوعیت بیمه نفتکش های حامل نفت روسیه، مانع این شیوه شوند.





منبع:

1401/03/18
15:59:01
0.0 / 5
498
تگهای خبر: بیمه , تحریم , سازمان , سوخت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

migtco.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز