اولین ستاد ملی گذر مرز به مرز به ریاست وزیر راه برگزار شد

اولین ستاد ملی گذر مرز به مرز به ریاست وزیر راه برگزار شد به گزارش ام آی جی تی، اولین نشست دبیرخانه ستاد ملی گذر مرز به مرز به ریاست فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی با هدف بررسی پیشنویس سند برنامه ملی گذر برگزار گردید.



به گزارش ام آی جی تی به نقل از مهر، اولین نشست دبیرخانه ستاد ملی «گذر مرز به مرز (ترانزیت)» به ریاست فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی و دبیر این ستاد، امروز (سه شنبه، ۲۳ اردیبهشت ) در محل وزارت راه و شهرسازی اجرا شد. این جلسه در امتداد اجرای ماده ۵۷ قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور و با هدف ایجاد انسجام در مدیریت ترانزیت و پشتیبانی لجستیکی بین المللی انجام شد همین طور ریاست کلی ستاد ملی گذر مرز به مرز برعهده رییس جمهوری است.
در این جلسه، نمایندگان وزرای عضو ستاد و جمعی از معاونان وزارت راه و شهرسازی حضور داشتند. دستور کار جلسه، بررسی پیشنویس «سند برنامه ملی گذر» در اجرای بند ۲ جز الف ماده ۵۷ قانون برنامه هفتم پیشرفت بود. بعد از ارائه دیدگاه ها و نظرات تکمیلی اعضا، قرار شد دستگاه های عضو، نقطه نظرات خودرا ظرف مدت معین به دبیرخانه اعلام کنند تا پیشنویس غائی در کارگروه تخصصی با همکاری کلیه اعضا تدوین و برای تصویب در نشست اصلی ستاد به دولت ارائه شود.

ستاد ملی گذر مرز به مرز، کلید ترانزیت ۴۰ میلیونی تنی

فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی و دبیر ستاد ملی گذر مرز به مرز، ضمن خوش آمدگویی به حاضران و تقدیر از حضور مدیران ارشد دستگاه های ذی ربط و نمایندگان کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، این بند قانونی را یکی از مترقی ترین بخش های قانون برنامه هفتم دانست و اظهار داشت: این بند ظرفیت بالایی برای ایجاد هماهنگی فرابخشی در عرصه های حمل و نقل، گمرک، بانک، بیمه و سوخت دارد و به تسهیل مدیریت یکپارچه ترانزیت کمک می نماید.
وی بر لزوم طراحی ابتکار عمل های چندجانبه منطقه ای و بین المللی تاکید کرد و اظهار داشت: تعیین اولویت های توسعه دالان های ترانزیتی و هدف گذاری برای ترانزیت حداقل ۴۰ میلیون تُن کالا در افق پنج ساله برنامه هفتم از اولویت های مهم این ستاد است.
صادق بر همکاری مستمر میان اعضاء دبیرخانه برای پیگیری توسعه ترانزیت و حل مسایل بین بخشی تاکید کرد.
وزیر راه و شهرسازی همین طور با اشاره به تعاملات منطقه ای و دیپلماسی حمل و نقل با کشورهای همسایه، اظهار داشت: طی مدت گذشته، تلاش شد تا مشکلات حوزه حمل و نقل بین المللی با این کشورها بوسیله مذاکره و توافق با وزرای حمل و نقل و مقامات ذی ربط برطرف شود.
عضو کابینه دولت چهاردهم با اشاره به مزایای مسیر ترانزیتی ایران همچون امنیت، ارزانی و کوتاهی مسیر، اشاره کرد: با وجود کریدورهای موازی و رقیب، مسیر ایران بازهم گزینه ترجیحی برای تجار است و باید تلاش شود این ظرفیت در قالب دیپلماسی فعال به کشورهای همسایه معرفی و مورد استقبال قرار گیرد.
وی در آخر اشاره کرد: توسعه پایدار از مسیر تجارت و ترانزیت می گذرد و برای تجار، مسیر ارزان، امن و سریع، اولویت اصلی در حمل و نقل بین المللی است.

1404/02/24
09:49:59
0.0 / 5
16
تگهای خبر: بیمه , تجارت , تخصص , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
MIGT انرژی ، توربین، گاز ، ام آی جی تی

سایت ام آی جی تی یک منبع ارزشمند برای علاقه‌مندان به حوزه انرژی، اقتصاد و نفت و گاز است، که با ارائه اطلاعات دقیق، تحلیل‌های به روز و پوشش گسترده موضوعات مرتبط، به کاربران کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از مسائل مربوط به انرژی داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌های خود در این زمینه، موفق‌تر عمل کنند
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

MIGT
migtco.ir 1397-1404 - حقوق مادی و معنوی سایت ام آی جی تی محفوظ است

ام آی جی تی

وبسایت اقتصادی با تمرکز بر نفت و گاز

MIGT: دروازه‌ای به سوی دنیای انرژی، از نفت و گاز و سوخت فسیلی تا انرژی‌های تجدیدپذیر و فناوری‌های نوین، همراه با تحلیل‌های دقیق و اخبار به روز